Το  console.gr είναι το  ηλεκτρονικό κατάστημα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο που αποσκοπεί στο  να προσφέρει στον σύγχρονο απαιτητικό και έμπειρο ατμιστή  την πρόσβαση σε συσκευές, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας εισάγονται από γνωστούς-επώνυμους κατασκευαστές και επιλέγονται από  εμάς με γνώμονα  την ποιότητα κατασκευής, την αξιόπιστη λειτουργία  και την σωστή τιμή για τον καταναλωτή.

Ο στόχος μας είναι ο κάθε νέος ατμιστής-ατμίστρια να βρει σε εμάς όλα τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει άμεσα και σωστά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επιπλέον όμως απευθυνόμενοι στον πολύ έμπειρο χρήστη του ηλεκτρονικού τσιγάρου-ατμιστή, να του παρέχουμε όλα τα πολύ εξειδικευμένα ανταλλακτικά που χρειάζεται, εύκολα και γρήγορα, ώστε να μην αναγκάζεται να δίνει πολλαπλές παραγγελίες σε διάφορα Ελληνικά e-shop, και  ακόμη περισσότερο να αποφύγει τους μεγάλους χρόνους παραλαβής που προϋποθέτει μια αγορά από το εξωτερικό.

Atomizer Joyetech eGO-T τύπου Α Νormal

Τιμή: 4,95 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αυθεντικός ατμοποιητής της Joyetech για το eGO-T.

Κανονικής ωμικής αντίστασης.

Τύπου Α (κανονικό μέγεθος)

Εγγραφείτε ως μέλος στο egotube.gr

και ρωτήστε μας εδώ :  http://egotube.gr/contact-us.html για τις διαθέσιμες εκπτώσεις κερδίζοντας έτσι μειωμένες τιμές μέχρι και 25 %.

Προτεραιότητά μας είναι η πλήρης ικανοποίησή σας .
Σε κάθε περίπτωση που έχετε κάποια απορία, ερώτηση, παρατήρηση ή παράπονο, μην διστάστε να επικοινωνήσετε μαζί μας !