Το  console.gr είναι το  ηλεκτρονικό κατάστημα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο που αποσκοπεί στο  να προσφέρει στον σύγχρονο απαιτητικό και έμπειρο ατμιστή  την πρόσβαση σε συσκευές, ανταλλακτικά και αξεσουάρ, υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Όλα τα προϊόντα του καταλόγου μας εισάγονται από γνωστούς-επώνυμους κατασκευαστές και επιλέγονται από  εμάς με γνώμονα  την ποιότητα κατασκευής, την αξιόπιστη λειτουργία  και την σωστή τιμή για τον καταναλωτή.

Ο στόχος μας είναι ο κάθε νέος ατμιστής-ατμίστρια να βρει σε εμάς όλα τα απαραίτητα ώστε να ξεκινήσει άμεσα και σωστά με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επιπλέον όμως απευθυνόμενοι στον πολύ έμπειρο χρήστη του ηλεκτρονικού τσιγάρου-ατμιστή, να του παρέχουμε όλα τα πολύ εξειδικευμένα ανταλλακτικά που χρειάζεται, εύκολα και γρήγορα, ώστε να μην αναγκάζεται να δίνει πολλαπλές παραγγελίες σε διάφορα Ελληνικά e-shop, και  ακόμη περισσότερο να αποφύγει τους μεγάλους χρόνους παραλαβής που προϋποθέτει μια αγορά από το εξωτερικό.

Evod Clearomizer (Delirium)

evod.jpgevod.jpg
Τιμή: 5,21 €
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Σας παρουσιάζουμε τον ολοκαίνουργιο ατμοποιητή evod !
Αποτελεί την τελευταία υλοποίηση της κορυφαίας εταιρίας στον χώρο των ατμοποιητών, Kanger.


Αποδίδει πολύ καλά τις γεύσεις χάρη στη θέση της αντίστασης στο κάτω μέρος του, αποδίδοντας έτσι κρύο προς χλιαρό ατμό και συνεχόμενη ροή υγρού στο φυτίλι για αδιάκοπη τροφοδοσία.

Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται πολύ εύκολα από το κάτω μέρος του ατμοποιητή, ενώ κατα την αλλάγη της αντίστασης του δεν είναι απαραίτητο να είναι άδειος από υγρό ο ατμοποιητής.
Διαθέσιμο σε Μαύρο χρώμα, με αντίσταση στα 1.8 ohm και χωρητικότητα στo 1,5ml.

Διαστάσεις:
Διάμετρος: 14mm.
Ύψος: 64,5mm